Alderweireld: "Blijf nog minstens één seizoen bij Ajax"

Jefrey Van der Straeten
| 0 reacties
Alderweireld: "Blijf nog minstens één seizoen bij Ajax"
Foto: © SC

Niet enkel Jan Vertonghen staat in de belangstelling van mooie buitenlandse clubs; ook Toby Alderweireld. Hij geeft nu echter aan nog een jaar bij Ajax te willen blijven.

Een tijdje geleden raakte nog bekend dat Newcastle achter de Rode Duivel zou zitten. In een interview met NU-Sport geeft Alderweireld echter aan dat hij nog minstens één seizoen in Amsterdam wil blijven. 

Alderweireld: "Van mijn zaakwaarnemer heb ik vernomen dat er interesse in mij is, maar ik wil niet weten om welke club het gaat. Ik wil immers bij Ajax blijven en Ajax wil me toch niet laten gaan."

De 23-jarige centrale verdediger geeft aan dat als hij zou willen vertrekken, hij graag naar Tottenham of Arsenal zou verkassen. Maar eerst wil de blonde Antwerpenaar zich dus nog "doorontwikkelen."

Over zijn kapitein bij Ajax, Jan Vertonghen, is Alderweireld duidelijk: "Jan is echt wel klaar voor het grote werk." Vertonghen vertrekt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op het eind van het seizoen naar een grote Europese club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties