Oudenaarde ontvangt woensdag Anderlecht

Oudenaarde ontvangt woensdag Anderlecht
Foto: © SC

Neo-tweedeklasser KSV Oudenaarde ontvangt woensdag 27 juni om 19u Anderlecht voor een oefenmatch. Tevens het debuut van ex-Anderlechtspeler Stijn Meert bij Oudenaarde.

Na de wedstrijd organiseert de thuisclub een BBQ waarbij de halve finale van Euro 2012 tussen Portugal en de winnaar van het duel Frankrijk-Spanje op groot scherm kan bekeken worden.
 
In voorverkoop kosten staanplaatsen 10 euro en zitplaatsen 15 euro en respektievelijk 12 en 20 euro op de dag van de wedstrijd.
VIP kaarten met receptie tijdens de rust kosten 25 euro.
Kaarten voor de BBQ kosten 20 euro. Op de dag van de wedstrijd worden geen BBQ kaarten meer verkocht! 

Vier dagen later, op zondag 1 juli, komen de troepen van Georges Leekens naar het Burgemeester Thienpondtstadion. De wedstrijd tegen Club Brugge vangt aan om 16.00u.

Kaarten voor deze wedstrijd kosten 12¤ voor een staanplaats en 20¤ voor een zitplaats. Er is tevens een VIP arrangement met uitgebreide lunch voor de wedstrijd aan 80¤.

Het drieluik eindigt met het bezoek van het AA Gent van Trond Sollied op woensdag 4 juli. Deze wedstrijd vangt aan om 19.30.

In voorverkoop kosten staanplaatsen 8 euro en zitplaatsen 12 euro en respectievelijk 10 en 15 euro op de dag van de wedstrijd. VIP kaarten met receptie tijdens de rust kosten 20 euro.

Voor deze 3 wedstrijden geldt een algemene regeling voor kinderen. Tot 12 jaar is de toegang gratis en tussen 12 en 16 jaar betaald men 6¤ voor een staanplaats. Er is geen aparte regeling voor kinderen mbt zitplaatsen.

Teneinde de wachttijden op de wedstrijddagen te bepeken organiseert KSV Oudenaarde een voorverkoop op maandag 25, dinsdag 26 en donderdag 28 juni telkens van 19.00 tot 21.00u in de VIP kantine. Voor de wedstrijden tegen Club Brugge en AA Gent worden er eveneens kaarten verkocht op de ticketing afdeling van deze clubs.

Voor reservatie en info kan men steeds terecht op 0491-486942 of op de website www.ksvoudenaarde.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties