Standard-aanwinst Ogunjimi: "Fysiek sterker geworden"

Robby Morren
Robby Morren
| 58 reacties
Standard-aanwinst Ogunjimi: "Fysiek sterker geworden"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Marvin Ogunjimi werd woensdag aan de pers voorgesteld als nieuwe speler van Standard. Hij hoopt voor de nodige doelpunten te kunnen zorgen bij zijn nieuwe club.

Ogunjimi ruilde Racing Genk voor het Spaanse Mallorca maar dat werd geen onverdeeld succes. Dit seizoen voetbalt hij op uitleenbasis bij Standard dat ook een optie tot definitieve aankoop bedong. Gesprekken met trainer Ron Jans zijn belangrijk geweest bij de keuze van de aanvaller.

 
"Ik wilde geen twee maanden meer verliezen bij Mallorca en ik wilde de voorbereiding meemaken bij Standard." Toch beschouwt hij zijn periode in Spanje niet helemaal als tijdverlies. "Ik denk dat ik nu fysiek sterker ben en ik heb er veel geleerd. Ik heb hard gewerkt op training maar de relatie met de trainer zat niet goed."

 
Scoren
Ogunjimi hoopt zijn steentje te kunnen bijdragen in de zoektocht van Standard naar nieuwe successen. "Ik denk dat ik er fysiek helemaal klaar voor zal zijn als ik twee weken voorbereiding in de benen heb. Ik hoop dat ik mijn ervaring kan overbrengen naar de jongeren in de groep, ik ben toch al 24. Natuurlijk hoop ik ook mijn doelpunten te kunnen scoren." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties