Ogunjimi: "Bij Genk kon ik niets meer leren"

Dennis Moonen
| 171 reacties
Ogunjimi: "Bij Genk kon ik niets meer leren"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi is na een kort verblijf in Mallorca terug in het land. Bij Standard wil hij zich opnieuw bewijzen aan de buitenwereld. In Sport/Voetbalmagazine doet hij zijn verhaal.

Bij Racing Genk was hij, samen met maatje Vossen, een garantie op doelpunten. Bij Mallorca kon hij dit nooit herhalen en werd hij door zijn coach al snel in het vergeethoekje geduwd. "Ik werd destijds gehaald op aandringen van trainer Michaël Laudrup. Kort daarna werd hij ontslagen en nam Joaquin Caparros over. Met hem klikte het nooit. Ik hield niet van zijn speelstijl en dat heb ik hem ook duidelijk gemaakt. Daarna heb ik niet meer gespeeld. Spijt van mijn transfer naar Mallorca heb ik niet. Bij Genk kon ik niets meer bijleren."

Nu dat Ogunjimi terug op meer speeltijd mag rekenen, komt hij ook terug in aanmerking voor een plaatsje bij de Rode Duivels. "Wilmots heeft mij al gebeld en hij vertelde me dat Standard een goeie keuze is", zegt Ogunjimi. "Hij rekent op mij en ik wil dolgraag met de Rode Duivels naar het WK 2014."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties