Gerrard wil naar Champions League

Yves Dekoning
| 2 reacties
Gerrard wil naar Champions League
Foto: © SC

Liverpool zit al enkele jaren in een mindere periode en greep drie jaar op rij naast de Champions League. Bij de Reds leeft de hoop dat het dit jaar wel zal lukken.

Steven Gerrard gelooft dat Liverpool FC met Brendan Rodgers terug successen kan behalen. Dit seizoen stelt de aanvoerder van de Reds de vierde plaats tot doel. Hij is onder de indruk van de aanpak van Rodgers.

"Ik denk dat we bij de eerste vier zullen eindigen. Ik heb er vertrouwen in dat het zal lukken. Ik ben niet onrealistisch. Als we spelen zoals veel matchen vorig seizoen en beter afwerken, zullen we heel hoog eindigen. Daar ben ik zeker van."

"Het moet gebeuren, wij zijn Liverpool. We mogen niet achtste worden. We kregen daar terecht kritiek voor. We moeten zorgen dat we beter afwerken en de punten pakken die we verdienen. Het zal moeilijk worden om van acht naar één te gaan, maar die vierde plaats moet ons eerste doel zijn. Vorig seizoen speelden we soms briljant, maar hadden veel pech. Soms waren we ook gewoon heel slecht. Het was frustrerend, maar het was gewoon niet goed genoeg."

"Het was spijtig dat Kenny Dalglish werd ontslagen, maar wel logisch na de achtste plaats. Met Rodgers krijgen we wel een goede opvolger. We gaan een ander Liverpool zien, met meer vertrouwen. We zullen aanvallend en opwindend voetbal brengen, maar bij balverlies ook snel verdedigende taken opnemen. De voorbije jaren toonden we vaak te veel respect voor de tegenstander. We hebben nog veel te leren, maar de manager weet wat hij wil. Hij heeft al serieus indruk op me gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties