Tshimanga: "Bewijzen dat bestuur juiste beslissing nam"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Tshimanga: "Bewijzen dat bestuur juiste beslissing nam"
Foto: © SC

Defensief loopt het nog niet helemaal zoals het zou moeten bij Racing Genk. Derrick Tshimanga geeft toe dat Jeroen Simaeys gemist wordt.

Simaeys ligt nog enkele weken in de lappenmand waardoor Genk achterin een leider mist. "Jeroen missen we achteraan wel maar Anele doet centraal zijn best als vervanger. We doen er alles aan om de tegenstrever van ons doel weg te houden", vertelt Tshimanga aan Voetbalkrant.

Of Genk nood heeft aan defensieve versterking? "Dat is geen vraag die je aan mij moet stellen, daar moet het bestuur over beslissen. Ik kan alleen zeggen dat ik mijn best doe. Het is aan mij om te bewijzen dat het bestuur geen verkeerde beslissing nam door mij naar Genk te halen."

Over de 2-1 winst tegen Aktobe was de linksachter best tevreden. "Het is jammer dat we die tegengoal slikten maar ik ben wel tevreden. We zullen in Kazachstan vol aan de bak moeten maar daar zal Aktobe moeten komen en dan zullen wij meer ruimte krijgen."

Poules Europa League
Voor Tshimanga zou het toch een domper op het nog prille seizoen zijn indien Genk de poules van de Europa League niet zou halen. "Ik kijk zeker uit naar om in die poules te spelen, het seizoen zou toch wel een beetje mislukt zijn als we dat niet halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties