Van Holsbeeck: "CSKA wou een fitte Suarez"

Van Holsbeeck: "CSKA wou een fitte Suarez"
Foto: © SC

Zoals reeds eerder gemeld werd, is de transfer van Matias Suarez in het water gevallen. Dat bevestigde manager Herman Van Holsbeeck. De knieblessure van de Argentijn is te erg voor CSKA Moskou dat een topfitte Suarez verwachtte.

Johan Walckiers in Anderlecht

Suarez onderging deze week drie dagen medische testen in München. De dokters van het gespecialiseerde ziekenhuis stelden echter vast dat de ontsteking aan de patellapees nog steeds niet opgelost was en gaven een negatief advies. "CSKA Moskou wou een 100% fitte Suarez om onmiddellijk te kunnen inzetten", reageerde Herman Van Holsbeeck.

"Er zijn nu twee opties: een kleine ingreep waardoor hij een paar maanden out is of zonder ingreep met het risico dat hij hervalt. Daarvoor moeten we eens met zijn entourage gaan samenzitten om in eer en geweten die beslissing te nemen."

Het hoeft niet gezegd dat de voorkeur van Anderlecht nu uitgaat naar de eerste mogelijkheid. Een fitte Suarez kan hen dit seizoen immers nog grote diensten bewijzen in de tweede ronde én in de play-offs. "De speler heeft daar natuurlijk ook iets over te zeggen, hij moet die operatie willen", vervolgde Van Holsbeeck. "Het belangrijkste is nu om hem warmte te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties