'Hoffenheim dicht bij Real Madrid-jongeling'
Christophe van den Boom
| 0 reacties
'Hoffenheim dicht bij Real Madrid-jongeling'
Foto: © SC

Coach Markus Babbel hoopt om Joselu zo snel mogelijk in te lijven. De youngster van Real Madrid zou dicht bij een overgang staan.

Vorige week leek de transfer af te ketsen toen beide clubs het niet eens geraakten over de transferprijs voor de 22-jarige Spanjaard.  Babbel was niet gelukkig met de halsstarrige houding van Real Madrid om vast te houden aan de prijs van 8 miljoen euro. Hoffenheim deed een bod dat ongeveer de helft lager lag, waardoor de clubs niet tot een akkoord kwamen.

Nu is de transfer opnieuw hoop ingeblazen door een verhoogd bod van Hoffenheim. “Het klopt dat we de details bespreken. We hebben nog altijd interesse in Joselu en hij wil ook naar onze club komen. Toch willen we geen domme dingen doen. We hebben een nieuw bod gedaan en nu is het aan Madrid.”

Dat bod zou rond de 6 miljoen bedragen, maar de coach ontkent dat. “Het bedrag van 6 miljoen klopt niet en Joselu heeft ook nog geen medische testen afgelegd bij de club. Van zodra dat Madrid ons bod aanvaardt, dan is hij op weg naar ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties