Hayen: "Antwerp zal sterk voor de dag komen"

Fabian Morren
| 32 reacties
Hayen: "Antwerp zal sterk voor de dag komen"
Foto: © SC

Antwerp begint opnieuw met veel ambitie aan het nieuwe seizoen. Onder meer Nicky Hayen werd gehaald. Is de Great Old klaar om te vlammen? Donderdag start het seizoen tegen Eendracht Aalst.

Door Dirk Pieters

Is Antwerp klaar voor eerste competitiematch met heel veel supporters?
 
"Na de mindere vertoning tegen Tienen zijn we gebrand op een betere prestatie tegen Aalst. We willen zeer gretig en scherp aan de wedstrijd beginnen en met de steun van het fantastisch legioen achter ons moet dat zeker lukken. Wij als spelersgroep hebben alvast grote honger om aan het seizoen te beginnen."
 
Hoever staat Antwerp?
 
"We zijn een groep die zich op korte tijd tot een hecht blok hebben gevormd. We raken steeds beter en beter op elkaar ingespeeld en hopen dat dat donderdag al te zien zal zijn. Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat alles staat en valt met resultaten, maar we hebben de juiste mentaliteit, en als we keihard voor elkaar willen werken en andermans foutjes willen rechtzetten, dan zijn we een stevige ploeg."
 
Mogen of moeten ze mikken op eindronde of hoger?
 
"Met de ploeg die we hebben kunnen we in principe in staat zijn om mee te doen om een eindronde ticket. Het verleden heeft al bewezen dat je niet te snel op voorhand van stapel moet lopen. Dus laten we vooral de eerste wedstrijd tot een goed einde brengen en zo stap voor stap, iedere dag weer, keihard werken om die doelstelling te kunnen bereiken zonder er al te veel woorden aan vuil te maken. We willen tonen op het veld dat we er klaar voor zijn."
 
Hoe verloopt het voor jou op de Bosuil?
 
"Mijn integratie verliep zeer vlot. Ik merkte onmiddellijk dat de groep er iets wil van maken dit jaar, en dat gevoel leefde ook sterk bij mij. Je ziet dat er een groep staat bij Antwerp dit jaar, al moeten de kleine foutjes er nog uit, ook bij mezelf. Ik hoop ook dat, als we eens een tegenslag incasseren, we er als groep eruit kunnen leren en elkaar sterker kunnen maken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we sterk voor de dag gaan komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties