Daems en Gladbach dicht bij stunt

Tomas Taecke
| 345 reacties
Daems en Gladbach dicht bij stunt
Foto: © SC

Borussia Mönchengladbach is er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de Champions League. Na een 1-2-overwinning in Kiev moeten Filip Daems en Igor De Camargo toch in de Europa League aan de slag.

Gladbach stond op bezoek bij Dynamo Kiev voor een zo goed als onmogelijke opdracht na de 1-3-nederlaag in eigen huis. Toch was de Bundesligaclub, met Daems in de basis en De Camargo als invaller, heel dicht bij een stunt. Borussia stond op enkele minuten van het einde van de partij 0-2 voor maar kon de kwalificatie toch niet afdwingen. In de slotfase kon Dynamo nog de aansluitingstreffer aantekenen (1-2).

In de wedstrijd tussen Lille en Kopenhagen wordt er op dit moment verlengd. Na negentig minuten stond het net als in de heenwedstrijd 1-0. Een verslag leest u later op onze website.

In de andere drie terugwedstrijden vielen er geen verrassingen te noteren. De clubs die over de beste uitgangspositie beschikten, hebben hun opdracht ook netjes volbracht. Celtic, Cluj en Spartak Moskou mogen zich opmaken voor het kampioenenbal.

CFR Cluj - FC Basel 1-0
Fenerbahce - Spartak Moskou 1-1
Celtic - Helsingborg 2-0
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties