Hyland: "Winnen met de steun van de supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Hyland: "Winnen met de steun van de supporters"
Foto: © SC

Racing Genk moet het vanavond opnemen tegen KV Mechelen. Een makkelijke opdracht wordt het niet voor de Limburgers. Dat weet ook Khaleem Hyland. Hij beseft dat Genk moet winnen om zijn positie in de top van het klassement te behouden.

Genk is nog steeds ongeslagen maar de middenvelder weet dat de competitiestart beter had gekund. “We konden nog een betere competitiestart gehad hebben want we speelden drie wedstrijden gelijk die we hadden moeten winnen, namelijk tegen Cercle Brugge, Waasland-Beveren en OHL. Als we die hadden gewonnen, stonden we in een betere positie. We staan nu vierde en hopelijk winnen we tegen KV Mechelen en kunnen we onze positie verstevigen.”

KV Mechelen
Vanavond zakt KV Mechelen af naar de Cristal Arena. “KV Mechelen is een team dat goed voetbal brengt met jongens die voor elkaar willen werken. Ze komen naar Genk met een goed gevoel na hun overwinningen van de laatste weken dus ik denk dat het een goede wedstrijd wordt.”

“Wij spelen thuis dus wij moeten kunnen rekenen op de steun van de supporters van het eerste tot het laatste fluitsignaal en dan moeten we de wedstrijd kunnen winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties