De winnaars van de tickets voor Beerschot-Gent

De winnaars van de tickets voor Beerschot-Gent
Foto: © SC

Voetbalkrant.com gaf deze week tien duotickets weg voor de wedstrijd Beerschot-AA Gent van vrijdag. Hieronder vindt u de winnaars en tevens een nieuwe actie voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Schotland.

Onderaan dit artikel vindt u de gelukkigen terug die morgen naar de wedstrijd Beerschot-Gent kunnen gaan. Indien u uw naam niet terugvindt in de lijst en toch nog wil gaan: er zijn nog steeds tickets beschikbaar. De ticketcorner zal morgen van 14u tot 20u30 geopend zijn.

Vanaf maandag starten we tevens een nieuwe actie: dan zijn er vijftig tickets te winnen voor de wedstrijd België-Schotland van 16 oktober. Werp maandag dus zeker een blik op de site.

De winnaars:

Steven Nicot

Danny Van de Kerkhof

Maarten Delen

Vantorre Benito

Jessica Scholiers

Kenzo Liessens

Arne Verhoeven

Nick Pieters

Peter Wauters

Joris Verhoeven

Wat denkt UNIBET over Beerschot-Gent?

Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 300 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties