"Er vol voor gaan tegen de Buffalo's"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
"Er vol voor gaan tegen de Buffalo's"
Foto: © SC

Koster blikte op een persconferentie vooruit naar de match van vrijdagavond tegen AA Gent. Hij kwam ook nog even kort terug op de verlieswedstrijd in Bergen: "Dat was onnodig puntenverlies."

Adrie Koster verwacht een lastige wedstrijd tegen de Buffalo’s: “De ploeg moet er vol voor gaan. Als we er alles aan doen, kan ik eventueel een nederlaag plaatsen, hoe lastig dat ook is. Niet wanneer we onnodig verliezen zoals tegen Bergen”, zo staat te lezen op de site van Beerschot.

“In Bergen was een puntje welkom geweest, zeker met de twee volgende wedstrijden (AA Gent en RC Genk) in het achterhoofd.”

Koster kijkt uit naar de wedstrijd tegen Gent: “Het is een mooie affiche. Trond laat zijn ploeg offensief spelen en wij zijn ook niet bang om aan te vallen. Het is een speciale wedstrijd voor Elimane Coulibaly, hij weet wat er van hem verwacht wordt.” Het is voor Coulibaly de eerste keer dat hij tegen Gent speelt sinds hij deze zomer van het Ottenstadion naar het Kiel verhuisde.

Koster doet tot slot nog een oproep aan de supporters: “Ik hoop dat er meer publiek is dan tegen Standard, dat de mensen nieuwsgierig geworden zijn. Dat is echter iets dat we op lange termijn zelf moeten afdwingen door goed te presteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties