Lokeren wil na supporters nu ook sponsors aantrekken

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Lokeren wil na supporters nu ook sponsors aantrekken
Foto: © SC

Sporting Lokeren kondigde onlangs een abo-actie aan om meer supporters naar het stadion te lokken. Nu richt voorzitter Lambrecht zijn pijlen op de bedrijfswereld. Het eerste evenement van de vernieuwde Business & Network Club vindt vrijdag plaats.

Dit seizoen staan in het kader van die Business & Network Club vier evenementen op het programma. Op vrijdagmiddag 5 oktober kan men in Lokeren terecht voor lunch waarop Steven Martens komt spreken over zijn eerste jaar als secretaris-generaal van de KBVB.

De volledige uitnodiging is hieronder terug te vinden.

Sporting Lokeren stelt met enige trots de totaal vernieuwde en ambitieuze Business & Network Club voor. Op zaterdag 18 augustus vond het kick-off event plaats en werd ons business concept plechtig voorgesteld. Dit seizoen staan er alvast 4 kwalitatief hoogstaande events op het programma.

Op vrijdag 5 oktober trappen we de Business & Network Club officieel op gang. Onze eerste gastspreker is al meteen een internationale autoriteit in zijn vakgebied.

Niemand minder dan de secretaris generaal van de KBVB, Steven Martens, zal op deze vrijdagmiddag zijn eerste jaar als hoofd van de Belgische voetbalbond toelichten. Naast het positivisme rond onze Rode Duivels en de verfrissende nieuwe wind die door de Belgische bondsgebouwen waait, zal er ook uitgebreid aandacht gaan naar het Belgisch voetbal in de bredere zin van het woord. Zowel visie, structuur als werking komen aan bod.

Met de Business & Network Club streven we naar een interactief en dynamisch event. Afsluiten doen we dan ook steevast met een vragenronde.

Naast een high level spreker en een ideale setting voor netwerking kan men genieten van een heerlijk driegangenmenu (inclusief wijnen en water).
De prijs voor dit event bedraagt slechts € 50,-

Voor meer informatie over het eerstvolgende event en zijn gastspreker Steven Martens kan u altijd terecht op onze gloednieuwe website www.bncsportinglokeren.beof op www.sporting.beonder het luik business en door te klikken naar Business & Network Club.

!!! Schrijf vrijdag 5 oktober alvast in uw agenda !!!

Praktische Info:

     Wanneer                Vrijdag 05 oktober 2012, 11u30

     Waar                     Koller Feestzaal Sporting Lokeren, Daknamstraat 91 te Lokeren

     Programma            11u30 – 12u15         Aperitief & Voorgerecht

          12u15 – 13u00         Spreker & Vragenronde
          13u00 – 14u30         Hoofdgerecht & Nagerecht

     Prijs                       € 50,00 contant te betalen bij onthaal

            Doorlopend mogelijkheid tot netwerking

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties