Advocaat tevreden over efficiënt PSV

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Advocaat tevreden over efficiënt PSV
Foto: © SC

PSV behaalde een mooi resultaat door met 3-0 te winnen op Napoli, traditioneel een ploeg met een goede thuisreputatie. PSV-trainer Dick Advocaat was vooral door de speelwijze van de Eindhovenaren gecharmeerd. "Ze hebben zeer gedisciplineerd gespeeld", klonk het.

Het betekende voor de Eindhovenaren de eerste overwinning in de groepsfase van de Europa League. Voor de ex-bondscoach van de Rode Duivels een genot voor het netvlies. “Ik vond dat ze het goed deden vanavond. Ik heb ook tegen de media gezegd: het is niet belangrijk tegen wie je speelt, je moet het laten zien. We hebben mogelijkheden zat gehad en geen kans weggegeven. Een goed resultaat dus. Het hielp wel dat Napoli niet met het sterkste team aantrad, maar het spel dat we speelden was verzorgd”, aldus de trainer van Dries Mertens.

Advocaat vond het PSV tegen Napoli een mooie blauwdruk voor het PSV dat zich ook in de Eredivisie moet tonen. “Als we dit door kunnen zetten zie ik het zonnig tegemoet. In de voorbereiding hebben we ook op deze manier tegen een aantal sterke tegenstanders gespeeld, ik hoop dat we dit zondag tegen NAC ook kunnen laten zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties