Messoudi: "Dicht bij basiself"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Messoudi: "Dicht bij basiself"
Foto: © SC

Mohamed Messoudi neemt het vanavond met AA Gent op tegen Beerschot, de club waar het voor hem allemaal begon. Hij hoopt dat hij vanavond in actie kan komen tegen zijn oude club.

“Alles is voor mijn begonnen bij Germinal Beerschot”, vertelt Mohamed ‘Mo’ Messoudi tegen Sportwereld. “De bekerwinst in 2005 is uiteraard één van de absolute hoogte punten van mijn periode op het Kiel. De club was bijzonder ambitieus net zoals AA Gent maar de Buffalo's staan ondertussen een stuk verder en realiseerden veel meer. Ook qua structuur was er een groot verschil, maar blijkbaar zou er nu met het nieuwe bestuur wat meer stabiliteit zijn bij Beerschot.”

Ondertussen speelt hij bij Gent. Daar wordt hij op de rechtsbuiten geposteerd, maar het liefst speelt hij centraal. “Ik speelde in het begin van het seizoen vooral als rechtsbuiten. Dat ligt me minder, maar ik knokte in het belang van de ploeg. Tegen Beveren mocht ik dan nog eens invallen en centraal spelen, dat liep veel beter. Ik besef dat ik dicht bij de basiself sta en de coach houdt ons scherp. Niemand is zeker van zijn plaats”, aldus de Marokkaan.

Tegen Standard en Club Brugge pakte de Oost-Vlamingen vier op zes. Tegen Beerschot willen ze bevestigen. “Door het puntenverlies van de voorbije maanden, moeten we nu wel op Beerschot bevestigen ondanks die twee knappe resultaten”, besluit Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties