Enkel Portugal moet opletten

Tomas Taecke
| 2 reacties
Enkel Portugal moet opletten
Foto: © SC

Naast de drie partijen in de poule waarin de Rode Duivels zijn ondergebracht, worden ook in alle andere groepen vanavond partijen afgewerkt. Van de toplanden lijkt enkel Portugal in Rusland voor een zware opdracht te staan.

Vanavond worden in alle negen groepen kwalificatiewedstrijden met het oog op het WK in Brazilië afgewerkt. Naast Servië-België geven staan ook Wales-Schotland en Macedonië-Kroatië op het programma in poule A.

Enkel Portugal staat voor een moeilijke opdracht vrijdagavond. De Portugezen trekken naar Rusland in groep F. Nederland (tegen Andorra), Duitsland (tegen Ierland), Italië (tegen Armenië) en Engeland (tegen San Marino) krijgen een haalbare kaart voorgeschoteld. In groep I komt Frankrijk niet in actie. De Fransen oefenen vriendschappelijk tegen Japan. Spanje neemt het op tegen Belarus. Dinsdag wacht een onderling duel tussen beide recente Europese kampioenen.

Over de grote plas is het uitkijken naar een eventueel debuut voor Carlos Bacca. Samen met Colombia neemt hij ht vanavond op tegen Paraguay. Ook Argentinië en Uruguay geven elkaar partij.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Portugal is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Rusland daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Portugal met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 260 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Rusland strijkt u 265 euro op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties