Groep B: Italië wint, Denemarken nog steeds zonder winst

Italië heeft de drie punten gepakt tegen Armenië. Ook Tsjechië ging tegen Malta met de drie punten lopen. Voor de Tsjechen de eerste punten in drie wedstrijden.

Armenië – Italië 1-3

Andrea Pirlo opende de score vanaf elf meter. De gelijkmaker wekte wat wrevel op bij Italië want op dat moment lag Maggio geblesseerd op het veld, maar de scheidsrechter liet doorspelen. In de tweede helft zette de Squadra echter orde op zaken. De Rossi en Osvaldo scoorden nog twee keer. Italië heeft nu zeven punten uit drie duels.

Tsjechië - Malta 3-1

Voor Tsjechië is het de eerste zege in deze kwalificatiereeks. Gebre Selassie opende de score, maar Briffa zette de bordjes weer gelijk. Pekhart en Rezek telden Malta helemaal uit. Wel miste Mifsud in de laatste minuut nog een penalty.

Bulgarije-Denemarken 1-1

Denemarken heeft zijn eerste zege nog steeds niet beet. In Bulgarije werd het 1-1. Bulgarije kwam op voorsprong via Rangelov, maar Bendtner scoorde nog in de eerste helft de 1-1. Bulgarije heeft vijf punten.