Groep I: Spanje haalt uit in Wit-Rusland

Finland heeft ook zijn thuiswedstrijd tegen Georgië niet kunnen winnen. Het werd een gelijkspel en daardoor wacht Finland nog steeds op zijn eerste zege. Spanje won met gemak in Wit- Rusland.

Finland-Georgië

De eerste helft had niet veel om het lijf. In de 56ste minuut scoorde Guram Kashia de 0-1 voor Georgië. De verdediger van Vitesse kreeg een hoekschop tegen de netten. Drie munten later kreeg Alexei Eremenko Jr. zijn tweede gele kaart en moest Finland met tien verder.

De Finnen kwamen wel op gelijke hoogte via Hämälainen. Hij speelde doelman Revishvili door de benen. Finland heeft één punt uit twee wedstrijden, Georgië drie.

Wit-Rusland-Spanje

Spanje heeft op bezoek in Wit-Rusland zijn status nog maar eens waargemaakt. De ploeg van Vicente del Bosque won met 0-4. Barcelona-aanvaller Pedro scoorde een hattrick. Na 21 minuten scoorde hij een eerste keer nadat Jordi Alba de score geopend had. In de tweede helft scoorde Pedro nog twee keer. Spanje staat nu gelijk met Frankrijk. Beide teams ontmoeten elkaar dinsdag.