Voetbalkrant.com geeft 25 duotickets weg voor België-Schotland

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Voetbalkrant.com geeft 25 duotickets weg voor België-Schotland
Foto: © SC

Wil u dinsdag naar de WK- kwalificatiewedstrijd van onze Rode Duivels tegen Schotland? Deze match is al lange tijd uitverkocht maar Voetbalkrant.com heeft de laatste vijftig tickets. We delen ze allemaal uit.

Speciaal voor onze lezers doet Voetbalkrant.com een extra actie. Wij hebben nog 50 kaarten (25 duotickets) voor de wedstrijd van dinsdagavond om 20u45.

Onze nationale trots neemt het dan op tegen Schotland, bijgenaamd 'The Tartan Army'.

Als trouwe bezoeker van Voetbalkrant.com maak jij kans om gratis naar de wedstrijd te gaan kijken in het Koning Baudewijnstadion! Je moet gewoon antwoorden op een heel simpele vraag.

Wie scoorde de 1-1 voor België tegen Kroatië? Neem HIER deel aan onze wedstrijd!

Dinsdag om 10 uur maken we de winnaars bekend.

Vanavond (vrijdag) spelen de rode duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. 

Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Voetbalkrant vierde zijn tiende verjaardag op 7 oktober en dat gaat gepaard met heel wat activiteiten. Verlies onze website geen seconde uit het oog en win straks duotickets voor jouw favoriete club. Wij geven de komende maanden wekelijks duotickets voor wedstrijden van diverse ploegen weg! Tevens worden tal van andere feest-activiteiten georganiseerd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties