"Hoop op een kans"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
"Hoop op een kans"
Foto: © SC

Het zijn bange dagen voor Thomas Chatelle. De flankspeler traint mee bij Bergen en hoopt zo een contract af te dwingen. De onzekerheid knaagt echter. "Wat zou ik nog kunnen doen met mijn diploma van het algemeen secundair onderwijs?", aldus Thomas Chatelle.

Chatelle durft voorzichtig enig positivisme te tonen. "Ik denk dat coach Enzo Scifo tevreden is. Hij wil zien hoe snel ik weer wedstrijden kan spelen, want ik speelde 5 maanden niet. Ik trainde vooral alleen en bij de plaatselijke tweedeprovincialer", aldus Chatelle, die wel degelijk kans maakt bij de club van Enzo Scifo. "Thomas heeft veel kwaliteiten", zegt Scifo. "Daarom heb ik hem een kans gegeven. Als hij op niveau komt, kan hij ons iets bijbrengen."

Normaal loon

Na een moeilijke periode bij Anderlecht en een uitleenbeurt aan STVV is het Thomas Chatelle niet meer voor de wind gegaan. "Ik heb al 3 jaar geen manager meer. Misschien is dat een nadeel. Ik bood me aan bij Beerschot, Waasland-Beveren en Charleroi, maar alles bleef vaag. Ik kreeg een voorstel uit Azerbeidzjan, maar dat was niet interessant. Ik besef wel dat ik voor een normaal loon zal moeten spelen, niet meer zoals bij Anderlecht”, aldus Chatelle, die last heeft van de voortdurende onzekerheid. "Die onzekerheid knaagt soms, ja. Wat zou ik nog kunnen doen met mijn diploma van het algemeen secundair onderwijs?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties