Standard: Ook dit nog...

Tomas Taecke
| 50 reacties
Standard: Ook dit nog...
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Bovenop de sportieve malaise regent het bij de Rouches ook interne sancties en blessures. Zo werden Batshuayi en Ezekiel gesanctioneerd na hun rode kaarten en is Opare maanden out.

Het gaat op zijn zachtst gezegd niet al te best in de Vurige Stede. Standard keek zondagavond na een hoopgevende zege tegen Anderlecht opnieuw tegen een ontluisterende nederlaag aan in Bergen. Ondertussen is gebleken dat rechtsachter Opare maanden buiten strijd is en dat Tavares, Ezekiel en Batshuayi binnenskamers een schorsing werden opgelegd.

Beide youngsters werden gesanctioneerd voor hun domme rode kaarten tegen AA Gent (Ezekiel) en in de bekerwedstrijd tegen Moeskroen (Batshuayi). Tavares kreeg het eerder aan de stok met coach Ron Jans en werd als enige A-kernspeler naar het B-elftal verwezen voor de beloftenwedstrijd.

Opare brak op training een middenvoetsbeentje en is maanden buiten strijd. Ogunjimi zou enkele weken afwezig zijn. Gonzalez kan sneller hervatten, maar de partij op vrijdagavond tegen hekkensluiter Cercle komt alvast te vroeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties