Reactie Mourinho: "Niet dramatiseren"

Koen Schaaphok
| 9 reacties
Mourinho: "Niet dramatiseren"
Foto: © SC

Real Madrid-oefenmeester Jose Mourinho heeft het ongetwijfeld even warm gehad tijdens Real Madrid - Borussia Dortmund (2-2). Pas in de 89ste minuut stelde Mesut Özil het punt veilig. Het was alvast niet de geplande wedstrijd van de Madrilenen.

De eerste goal van Dortmund was een eigen doelpunt van Arvaro Arbeloa en in de tweede helft werd een doelpunt van Callejon afgekeurd wegens buitenspel. De Spaanse kampioen verliest in ieder geval weer punten en zien zo de kansen op de uiteindelijke groepswinst slinken.

Mourinho heeft echter geen problemen met de tweede plaats in groep D. "Mochten we ons kwalificeren voor de tweede ronde door tweede te eindigen, dan is dat een probleem voor andere teams die eerste eindigen in hun groep. De twee keer dat ik de Champions League heb gewonnen eindigde ik met mijn ploeg tweede in de groepsfase", bleef de Portugees sportief na afloop van de kraker.

"Defensieve fouten afgestraft"

The Special One beseft dat velen zich vragen stellen bij de uitkomst van de partij en de kracht van Madrid in eigen huis. "We moeten er geen drama van maken. We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld tegen Manchester City en vandaag was het weer een andere wedstrijd. We hebben twee grote defensieve fouten gemaakt. Dat kan niet gebeuren tegen een grote tegenstander. Zij maken je af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties