Bulot: "Ik weet dat ik beter kan"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Bulot: "Ik weet dat ik beter kan"
Foto: © SC

Frédéric Bulot vindt dat hij geen geweldige start kende dit seizoen. De speler kampte met vermoeidheid en blessures bij zijn aankomst, waardoor hij wat afgeremd werd. Nu hij opnieuw topfit is, hoopt hij beter te spelen en de fans zijn techniek te laten zien.

“Bij mijn aankomst had ik net een volledig seizoen bij Caen doorgebracht. Nadien ben ik twee weken bij de nationale ploeg geweest en heb ik mezelf geblesseerd”, vertelt de Fransman aan La Dernière Heure. “Twee weken heb ik aan de kant gestaan, maar ik heb de wedstrijden gevolgd en ben sterker geworden. Ik weet dat er meer van mij verwacht werd, maar ik kon niet meer doen, aangezien ik fysiek niet 100% was. Maar ik ken mijn kwaliteiten en ik weet dat ik beter kan.”

Hij maakte ook zijn eerste balans op van het seizoen. Standard moet beter presteren. “We hebben veel spelers die technisch sterk zijn met de bal. Maar we begonnen vaak slecht aan de wedstrijden en misten agressiviteit, waardoor we veel nederlagen leden. Intussen werkt iedereen voor elkaar en dat merk je op het veld. Als we zo blijven spelen, dan kunnen we van veel ploegen winnen.”

Tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht viel hij op met een prachtig doelpunt. “Mijn volley tegen Anderlecht? Dat is het beste doelpunt uit mijn professionele carrière”, besluit Bulot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties