Menga: "Blijf supporter van Standard"

Christophe van den Boom
| 30 reacties
Menga: "Blijf supporter van Standard"
Foto: © SC

Lierse trekt vanavond naar Standard. Voor Dolly Menga wordt het een weerzien met zijn oude club. Hij bezoekt de club nog regelmatig, wanneer Lierse niet speelt.

Dolly Menga begon in 2011 bij Standard, maar kon daar niet doorbreken. “Ik heb er nooit van gehouden om in zelfmedelijden te baden. Intussen is die bladzijde omgedraaid. Maar ik blijf geloven dat ik de kwaliteiten heb om daar indruk te maken”, aldus de spits in La Dernière Heure.

De speler heeft nog altijd veel vrienden bij de club en pikt regelmatig een wedstrijdje mee. “Als we op zondag niet met Lierse spelen, dan kom ik altijd kijken. Maar ik vraag mijn vrienden om zitplaatsen en niet de directie. Zolang zij daar spelen, blijf ik supporter van Standard.”

Met Michy Batshuayi heeft Menga een speciale band. “We hebben deze week niet gestopt met sms’en om te gokken wie er zal winnen. Ik heb hem gezegd dat we dat op het veld zullen uitmaken. Na alles wat er over hem gezegd is geweest, moet hij tonen dat hij mentaal sterk staat.”

Na zijn periode trok hij naar Lierse, waar hij nu een degelijk niveau haalt. Al kon hij ook naar OHL. “Lierse wilde me echt. In feite ging het tussen OHL en Lierse. Ik kijk soms naar Leuven en zie ze bovenaan staan, maar ik heb geen spijt. We hebben een sterk team. De ouderen zorgen goed voor me.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties