Ronald Koeman verlengt contract bij Feyenoord

Pieter Vierstraete
| 6 reacties
Ronald Koeman verlengt contract bij Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord heeft het contract verlengd van trainer Ronald Koeman tot de zomer van 2014. Oorspronkelijk lag Koeman vast tot het einde van het seizoen. Koeman heeft Feyenoord terug op de rails gebracht na de rampzalige resultaten onder Mario Been.

“Ik ben er van overtuigd dat we op deze manier hele belangrijke stappen hebben gezet om niet alleen de rest van dit seizoen, maar ook de jaargang 2013/2014 vol vertrouwen tegemoet te kunnen zien”, aldus technisch directeur Van Geel op de officiële clubwebsite van Feyenoord.

Ook Koeman stelt dat de contractbesprekingen vlot verliepen: “Ik heb al vaker gezegd dat ik het bij Feyenoord ontzettend naar mijn zin heb. Omgekeerd heeft ook de clubleiding openlijk aangegeven langer met mij door te willen. Dan is er dus weinig om ingewikkeld over te doen.”

Na een dramatisch seizoen onder Genk-coach Mario Been, waarin de Rotterdammers als tiende eindigden en met 10-0 verloren van PSV kwam Koeman vorig seizoen de boel redden. Hij loodste Feyenoord naar de tweede plaats in de Eredivisie. Dit jaar staat Feyenoord vijfde, op slechts vier punten van koploper FC Twente.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties