Schouterden: "Zo geraak ik nooit weg"

Schouterden: "Zo geraak ik nooit weg"
Foto: © SC

Nils Schouterden is niet blij met de gang van zaken bij Sint Truiden. Het bestuur gaf een duidelijk signaal door dure contracten als Dufer en Annys op de transferlijst te zetten. De sterkhouder wil nu snel een gesprek met voorzitter Lammens.

"De drastische maatregelen van het bestuur heb ik niet zien aankomen", zegt Schouterden in HLN. "Blijkbaar is er iets gebeurd wat wij niet weten. Bij het begin van het seizoen waren er budgettair geen problemen, was de promotie het doel, hebben ze me beloofd dat ik goed zou omringd worden en werd me ook beloofd dat ze mijn carrière niet zouden blokkeren."

"Maar wat stel ik vast? Blijkbaar zijn de ambities eenzijdig bijgesteld, willen ze zelfs af van dragende spelers zoals Dufer en is de prijs die ze op mijn hoofd zetten dezelfde als weleer in eerste klasse. Dit is niet wat ik voor ogen had. Zo geraak ik trouwens nooit weg en wordt mijn carrière geblokkeerd natuurlijk. Niemand van de geïnteresseerde eersteklassers wil immers die vraagprijs ophoesten voor iemand die in de tweede klasse speelt. Ik wil dan ook dringend een gesprek met de voorzitter en reken erop dat hij het spel correct speelt. Ik heb het spel immers ook altijd correct gespeeld en zal dat altijd blijven doen, ook als we er niet samen uitgeraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties