De Bruyne charmeert Schalke

Mathias Dumarey
| 19 reacties
De Bruyne charmeert Schalke
Foto: © SC

Kevin De Bruyne heeft zich dit seizoen al laten opmerken in Duitsland. Naast Wolfsburg zou ook Schalke 04 fel onder de indruk zijn geraakt door de Rode Duivel die door Chelsea wordt uitgeleend aan Werder Bremen.

Kevin De Bruyne heeft zijn entree niet gemist in de Bundesliga. In de eerste helft van het seizoen was hij bij Werder Bremen al goed voor vier doelpunten en vijf assists. Zijn prestaties hebben de ogen geopend van andere clubs uit de Bundesliga.

Normaal keert De Bruyne op het einde van het seizoen terug naar Chelsea. De Londenaren betaalden vorig jaar in januari al een som van 9 miljoen euro aan RC Genk. Met het oog op zijn ontwikkeling wilden The Blues hem laten rijpen bij een subtopper in een grote competitie. De vraag is echter of De Bruyne wel wil terugkeren naar Londen want hij wil vooral aan spelen toekomen.

Schalke 04 is alvast een gegadigde om De Bruyne over te nemen. De club is een van de rijkste in de Bundesliga, maar na de desastreuze maanden november en december staat de club pas zevende in het klassement met een achterstand van zeventien punten op leider Bayern München. Volgend jaar wil de club wel weer meestrijden om de titel.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties