Lierse wint oefenpartij op GVVV met 0-3

Pieter Vierstraete
| 25 reacties

Lierse speelde vanavond een oefenwedstrijd op het veld van de Nederlandse derdeklasser GVVV. De Lierenaren haalden het van de ploeg uit Veenendael met 0-3, zo meldt de club op de officiële website.

Bij de startende elf heel wat testers, zo kwamen de zes spelers van Wadi Degla en de twee Ghanezen van Kaiserslautern aan de aftrap. Sels en Hazurov kregen rust.

Lierse kwam op voorsprong op het kwartier na een penaltydoelpunt van Elgabas. De overtreding voorafgaand aan de strafschop werd gemaakt op de Ghanese tester Nsor. Lierse creëerde nog goede doelkansen via Fawzy, Ashour en Ayew, maar ook GVVV was ook een keer dichtbij een tegentreffer. Net voor rust knalde Ibrahim Ayew op aangeven van Nsor de 0-2 de  voorbij de thuisdoelman.

In de tweede helft heel wat wissels aan beide kanten. Lierse liep nog verder uit na een lang uitgesponnen aanval, Ashour stond goed opgesteld aan de tweede paal om op assist van Elgabas de 0-3 eindstand vast te leggen.

Opstelling K. Lierse S.K.: Essam, Mensah (’72 Swinkels), Nsor, Elgabas (’72 Annab), Shebata ('57 Wils), Ayew (’72 Dachelet), Saïdi ('57 Lambot), Bourabia ('79 Hairemans), Fawzi ('69 Wahed), Ofori (77' Aboumosalam) en Ashour (’83 Vercauteren).