"Met Fernandez redden wat er te redden valt"

"Met Fernandez redden wat er te redden valt"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De Spanjaard Victor Fernandez staat tot het einde van het seizoen aan het roer bij AA Gent. Manager Michel Louwagie reageerde erg opgetogen nadat de deal rond was.

"De nieuwe coach komt op voorspraak van onze assistent Manu Ferrera", aldus Louwagie bij Sporza. "Hij
was onze eerste keuze, we hebben alleen met hem onderhandeld. Zondag hadden we een uitstekend gesprek in Valencia en nu hebben we dus een akkoord gesloten."

Louwagie heeft alvast vertrouwen in zijn nieuwe coach. "We hadden nooit gedacht dat meneer Fernandez naar Gent zou willen komen. Je ziet dat je er altijd in moet geloven. We hebben hem overtuigd dat Gent een mooie club is met mogelijkheden. We wilden absoluut iemand met een stevig cv. Fernandez is een man die 18 jaar onafgebroken op het hoogste niveau actief was."

"Toen hij er even genoeg van had, werd hij analist, maar nu heeft hij er weer zin in. Hij heeft ons verwonderd met zijn kennis en stelde ons pertinente en diepgaande vragen over de club. Beide partijen vonden het aangewezen om voor zes maanden te tekenen en dan zien we wel of we daar een vervolg aan kunnen breien. We hopen met Fernandez nog te redden wat er te redden valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties