Ogunjimi: "Ezekiel meest complete spits na Mbokani"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 33 reacties
Ogunjimi: "Ezekiel meest complete spits na Mbokani"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi ruilde deze winterstop het shirt van Standard voor dat van Beerschot, dat hem ook huurt van Mallorca. De spits komt in Sport/Voetbalmagazine terug op zijn passage bij Standard: "Iemand als Imoh Ezekiel kan je niet uit de ploeg zetten."

De aanpassing van Ogunjimi liep moeizaam door blessures: "Het klopt dat ik eerst niet in vorm was, later ziek en geblesseerd, en dat ik pas begin december opnieuw inzetbaar was. Ik neem Mircea Rednic niets kwalijk: hij had al een ploeg op de rails gezet, ik kwam pas later, en in aanvallend opzicht ging het toen goed.”

De Sart verweet Ogunjimi een gebrek aan inzet: "Eerder had hij al opgemerkt dat ik me niet gretig toonde op training. Dat snapte ik niet. Als je een schildklierprobleem hebt, ben je moe en kan je niets doen. Ik hoor ook dat alleen geld me motiveert. Ik had alles voor Standard willen geven, maar ik verkeerde daartoe niet in de mogelijkheid. Nu gaan andere clubs op basis van de verklaringen van De Sart denken dat ik geen goeie mentaliteit heb.”

Ook de concurrentie was zwaar: "Imoh Ezekiel kan je niet naast de ploeg zetten, die is te goed. Voor mij is hij de meest complete spits in België na Dieumerci Mbokani.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties