Degraen: "Mogen PO I niet mislopen"

Degraen: "Mogen PO I niet mislopen"
Foto: © SC

Racing Genk voelt de hete adem van KV Mechelen stilaan in zijn nek. De Limburgers willen absoluut PO I spelen, maar zullen hun spelniveau wel dringend moeten opkrikken.

"Al blijven onze prestaties inderdaad wisselvallig in de competitie, met ups en downs. We hoopten dat er in 2013 uit te halen, maar voorlopig lukt dat nog niet", vertelt Degraen aan Sporza. "Het is aan de technische staf om de oplossingen te vinden. Er is voldoende kwaliteit in de groep en Europees hebben we bewezen dat er ook genoeg ervaring in het team is."

"Het ticket voor Play-Off I mogen we niet mislopen, dat is ingecalculeerd", zegt Degraen. "In de andere competities, de beker en de Europa League, hopen we in minstens één nog verder te geraken. Europees wordt doorstoten aartsmoeilijk. Op de beker mikken we zeker. Aan die mooie prijs is ook een interesssant Europese ticket gekoppeld. Hopelijk kunnen we woensdag tegen Anderlecht een goeie uitgangspositie veroveren."

"Op de transfermarkt is ons huiswerk trouwens klaar. We haalden twee versterkingen en zagen geen sterkhouders vertrekken. Hopelijk blijft dat zo in de komende dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties