Reactie Ramzy: "Lierse leeft nog"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Ramzy: "Lierse leeft nog"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hany Ramzy was blij met het punt dat zijn team behaalde tegen het derde geklasseerde Lokeren. De coach loofde de mentaliteit van zijn spelers. Ayew hangt wel een sanctie boven het hoofd na zijn domme rode kaart.

Robby Morren in Lier

"We hebben getoond dat we nog leven en willen vechten voor elk punt. Er zit een goede mentaliteit in het team, dat is ook gebleken toen we met tien man verder moesten. Het is wel jammer dat we weer een doelpunt incasseerden na een stilliggende fase. Dat was ook al zo tegen Zulte Waregem."

"We slaagden erin Lokeren onder druk te zetten en we hebben enkele goede kansen gecreëerd. Ik ben tevreden met de wedstrijd die mijn team speelde. We moeten deze weg verder blijven bewandelen."

Tijdens de komende weken staan voor Lierse de levensbelangrijke wedstrijden tegen Charleroi en Beerschot op het programma. "Ook na de 1-1 toonden we de juiste mentaliteit. Ik wil mijn spelers graag feliciteren. Ze hebben hard gevochten en dit punt is goed voor ons moraal. De volgende wedstrijden spelen we tegen rechtstreekse concurrenten. Dat worden geen makkelijke matchen maar elk punt telt."

Sanctie voor Ayew

Met nog twintig minuten te gaan verloor Ayew zijn zelfbeheersing en werd hij met rood van het veld gestuurd. "Het was een domme fout. Hij verdiende die rode kaart en mag die domme fout niet maken. Dat had ons punten kunnen kosten. Hij zal nog een sanctie krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties