Maradona: "Ben geen fraudeur"

Maradona: "Ben geen fraudeur"
Foto: © SC

Diego Maradona heeft in een videoboodschap gereageerd op de aantijgingen dat hij bij Napoli jarenlang belastingen zou ontdoken hebben. De video werd verspreid door zijn advocaat Angelo Pisani.

In de video zegt Maradona onder meer dat hij geen fraudeur is: “Ik speelde voetbal, anderen tekenden voor mij." Ondertussen loopt er nog steeds een onderzoek tegen de Argentijn, waardoor Maradona nog steeds een huizenhoge boete riskeert.

“Ik heb geen schrik om terug te keren naar Italië. De fiscus zal met bewijzen moeten komen, ik heb nooit iets getekend. De echte schuldigen lopen nog steeds vrij rond en kunnen gaan en staan waar ze willen. Ik mag dat niet”, reageerde Maradona op het feit dat hij niet welkom is in Italië.

Een aantal dagen geleden zeiden we hier op voetbalkrant.com nog dat Maradona de strijd tegen de Italiaanse fiscus had gewonnen, maar de advocaat van de gewezen Argentijnse topvoetballer had toen blijkbaar te snel victorie gekraaid. De problemen zijn nog niet definitief van de baan in ieder geval. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties