Samy: "Gevecht tussen Lierse en Beerschot"

Robby Morren
Robby Morren
| 80 reacties
Samy: "Gevecht tussen Lierse en Beerschot"
Foto: © SC

Maged Samy klinkt strijdvaardig. Hij wil absoluut met Lierse in eerste klasse blijven. De voorzitter beseft dat het een bikkelharde strijd tussen zijn club en Beerschot zal worden.

Door Robby Morren

"Het zal een gevecht om het behoud worden tussen Lierse en Beerschot. Ik ben alleszins blij met het punt dat we pakten tegen Lokeren, dat is natuurlijk beter dan niets. Elk punt telt nu."

"Ik geloof nog steeds dat we in eerste klasse kunnen blijven en anders dan zullen we terugkomen", was de duidelijke boodschap van de preses.

"Natuurlijk heb ik de ambities ondertussen bijgestuurd. Het is duidelijk dat we in het begin van het seizoen te hoge ambities hebben gehad. De enige doelstelling is nu om in de hoogste klasse te blijven. Voetbal is als een schaakspel, je moet elke dag denken over wat je volgende stap zal zijn."

Chris Janssens

Samy zette eerder dit seizoen Chris Janssens aan de deur. Toch wil hij geen slecht woord over de oefenmeester kwijt. "Janssens was een goede coach. Ik ga hem niet bekritiseren. Soms moet je gewoon van coach veranderen om een bepaald effect te creëren binnen de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties