Standard lanceert Japanse website

Niels Ceulemans
| 41 reacties
Standard lanceert Japanse website
Foto: © SC

Met Yuji Ono, Eiji Kawashima en Kensuke Nagai telt Standard drie Japanners. Hoewel het niet de belangrijkste reden was voor het aantrekken van deze spelers, wil de club het commerciële belang niet verwaarlozen.

“Het is puur toeval dat er drie Japanners bij Standard spelen en het is zeker geen commerciële zet”, aldus De Sart tijdens de voorstelling van de aanwinsten. Toch wil de club een mogelijke bron van inkomsten niet links laten liggen. Vandaag ging dan ook de Japanse versie van de website van de club online.

“De Japanse versie zal vooral toegespitst worden op de drie Japanse spelers in onze kern”, dat meldt communicatieverantwoordelijke Olivier Smeets in HNB. “De Japanse fans zijn zeer geïnteresseerd in de prestaties van hun landgenoten in het buitenland. Daarom kunnen ze binnenkort op onze website terecht voor nieuwtjes, foto's en video's over de spelers, die toch enige populariteit genieten in hun thuisland.

Als de website commerciële voordelen met zich meebrengt, dan gaan we die zeker proberen te verzilveren. Die voordelen zien wij vooral op vlak van de merchandising, want onze producten zijn tot nu toe enkel beschikbaar in België. En ook de ticketverkoop zou er wel bij kunnen varen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties