Philippe Albert: "WBA is het beste wat Lukaku kon overkomen"

Philippe Albert: "WBA is het beste wat Lukaku kon overkomen"
Foto: © SC

Romelu Lukaku mocht maandag invallen op het veld van Liverpool. De speler bedankte met een doelpunt. In Engeland wordt Lukaku bejubeld en er gaan stemmen op dat hij een basisspeler zou moeten zijn.

Philippe Albert vindt dat Lukaku niet moet klagen over een gebrek aan kansen: “Ik ken zijn coach Steve Clarke heel goed. Hij was assistent onder Gullit tijdens mijn periode bij Newcastle. Het is een intelligente man, die heel goed weet wanneer hij wie moet brengen.”

“De Engelse competitie is heel zwaar, met veel wedstrijden die elkaar snel opvolgen. Clarke wil Lukaku niet verbranden. Sowieso speel hij al meer dan bij Chelsea, dat is een goede zaak. WBA is het beste wat Lukaku kon overkomen”, aldus Philippe Albert tegen Het Nieuwsblad.

Wanneer de Rode Duivel terug moet keren naar Chelsea, weet Albert niet: “Hij moet zelf beslissen hoe snel hij terug wil en vooral voelen hoe sterk hij is. Lukaku kan ook maar beter bekijken wat er met zijn club gebeurt. Benitez doet het niet al te goed, dus is de kans bestaande dat hij wordt vervangen. Een nieuwe trainer brengt vaak een aantal grote spitsen mee, zo werkt het in Engeland”, aldus Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties