Reza: "Eerste doelpunt komt eraan"
Redactie
| 4 reacties
Reza: "Eerste doelpunt komt eraan"

In januari kwam Reza Ghoochannejhad de troepen van Standard versterken. De Iraniër liet zich al meermaals opmerken met goeie acties, maar scoren lukte hem evenwel nog niet. Reza paste zich moeiteloos opnieuw aan aan het niveau in eerste klasse.

De aanvaller blijft echter wel nog steeds op zoek naar zijn eerste doelpunt voor de Rouches. “Ik ben tevreden over mijn eerste wedstrijden bij Standard. Ik heb nog niet gescoord, maar creëer wel kansen en ik ben er zeker van dat mijn eerste doelpunt niet lang meer zal uiblijven”, klinkt het zelfzeker bij de Iraniër die een gesprek had met La Dernière Heure.

Na zijn basisplaats in de ‘Clasico” tegen Anderlecht verdween Reza opnieuw naar de bank ten koste van Imoh Ezekiel. “Na de wedstrijd op Anderlecht speelde ik een interland met Iran en vorig weekend koos de coach Ezekiel en startte ik op de bank. Dat is de keuze van de coach en die respecteer ik.”

Er is heel wat concurrentie in de aanval bij de Luikenaars. Met Ezekiel, Batshuayi en nieuweling Nagai en Tucudean heeft Reza nog 4 concurrenten voor zijn positie en er kunnen er natuurlijk maar 2 van de 5 aan de aftrap komen. Ezekiel en Batshuayi lijken eerste keuze te zijn onder Mircea Rednic.

Vreest Reza dan niet dat hij naar het achterplan zal verdwijnen? “Ik zie de zaken niet vanuit dat perspectief. De coach heeft altijd gezegd dat hij geen rekening houdt met namen, maar dat de spelers die het best in vorm zijn zullen spelen. Standard is een grote club, het is normaal dat er concurrentie is. Ik denk dat het de beste manier is om te kunnen werken”, besluit Reza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties