Reactie Bakenga: "Ref kon penalty fluiten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Bakenga: "Ref kon penalty fluiten"
Foto: © SC

Mushagalusa Bakenga verloor gisteravond met 2-0 van AA Gent. Daardoor is Cercle quasi zeker gedoemd tot Play-off III. De spits kwam dicht bij een goal. Hij kon op Boeckx af maar die verkleinde goed zijn hoek.

Sander De Graeve in Gent

"Ik kreeg een goede bal van Kristof D'Haene. Ik zat met veel ideeën in mijn hoofd, maar door het zware veld besloot ik het simpel te houden. Ik nam de bal mee en probeerde hem in de korte hoek te prikken. Een doelman gaat in zo'n situatie vaak iets te snel naar de andere kant. Boeckx bleef echter in zijn korte hoek. Het was een belangrijk moment in de match, vlak daarna scoren zij de 2-0. Dat maakt het extra pijnlijk."

Bakenga kwam eerder al dicht bij een goal maar Arzo hield hem tegen in de zestien. "De scheidsrechter kon daar penalty fluiten. Ik word echt vastgehouden. Met de scheidsrechters van tegenwoordig weet je nooit. Sommigen fluiten, sommigen niet."

Play-off III komt naderbij voor Cercle. Voor Bakenga maakt het niet uit wie Cercle ontmoet in die vijf wedstrijden. "We moeten enkel naar onszelf kijken en voor de spiegel gaan staan. We moeten ons gewoon erg goed voorbereiden en niet te veel naar de tegenstand kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties