De Witte: "AA Gent binnen vijf jaar kampioen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 59 reacties
De Witte: "AA Gent binnen vijf jaar kampioen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. De Witte wil binnen vijf jaar kampioen spelen in het nieuwe Arteveldestadion van de Gentenaars.

Vanaf volgend seizoen speelt AA Gent in het Artveldestadion. Komende zaterdag, tegen Anderlecht, staat de laatste echte topper op het programma die zal afgewerkt worden in het huidige stadion. In aanloop naar de wedstrijd staat ook een persconferentie gepland, met een rondleiding in het nieuwe stadion.

Het nieuwe stadion gaat ook onmiddellijk gepaard met bijgestelde ambities. Een seizoen als het huidige, willen ze bij de Buffalo’s wellicht niet meer meemaken. “De bedoeling is om binnen vijf jaar kampioen te spelen”, zegt de voorzitter in Het Nieuwsblad. “Je kan zoiets moeilijk in jaren uitdrukken, je kan er niet echt een datum opplakken", is de Witte toch nog wat voorzichtig.

“We verhuizen echter niet zomaar naar ons nieuwe stadion. Daar zit een duidelijke doelstelling achter en we willen op een dag kampioen van België worden”, besluit De Witte. De eerste stap in het proces zou de verlenging van de coach zijn contract moeten worden. AA Gent wil graag langer door met Victor Fernandez en onderhandelt momenteel met de Spaanse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties