Interview Voorzitter Cercle: "Niet-alledaagse reactie Booy"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Voorzitter Cercle: "Niet-alledaagse reactie Booy"
Foto: © SC

Foeke Booy reageerde na afloop van de wedstrijd tegen Bergen erg cynisch. Wou hij zijn team hiermee motiveren, of wat was zijn exacte doel? Wij vroegen het aan Cercle-voorzitter Paul Vanhaecke.

“Ik kan de reactie wel begrijpen”, begint de voorzitter. “Er heerst ontgoocheling bij iedereen, en zeker bij de trainer. Het is geen alledaagse reactie, maar het was meer de emotie van het moment en Foeke Booy heeft zondag al meteen een gesprek gehad met de groep.”

“De bedoeling was eerder een sterk signaal te geven, de jongens te alarmeren met het oog op Play-off III. De wedstrijd was absoluut niet goed, de spelers moeten nu in de komende weken reageren met betere prestaties. Het enige doel dat we voor ogen hebben, is om ons sterk te maken voor de Play-offs.”

Vandaag heeft de voorzitter van De Vereniging ook nog een gesprek gepland staan met de Nederlandse oefenmeester. “Er staat vandaag inderdaad nog een gesprek op de agenda met Booy. Ik ga ook eens persoonlijk praten met hem over die reactie en over andere zaken.”

“Foeke ziet het echter wel nog altijd zitten. Hij is zeker niet gelaten en toont nog een grote weerbaarheid. Dat getuigt ook zijn reactie na afloop van de wedstrijd vorig weekend. Als je het niet meer ziet zitten, dan reageer je veel gelatener”, besluit Vanhaecke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties