Fernandez blijft coach van Gent

Fernandez blijft coach van Gent
Foto: © SC

Enkel de laatste details moeten nog afgehandeld worden, maar het is zo goed als zeker dat Victor Fernandez ook volgend seizoen trainer van AA Gent is. De Spanjaard maakte indruk bij de Buffalo's.

Reeds vorige week werd er een akkoord bereikt tijdens een vergadering tussen Ivan De Witte, Michel Louwagie en Victor Fernandez. Zo werd er al overeengekomen dat er geen transfers meer gebeuren zonder inspraak van de Spaanse topcoach.

Bij AA Gent hadden ze ondertussen schrik dat de deal nog zou afspringen, want er lagen nog buitenlandse kapers op de kust. Gisteren zaten de twee partijen opnieuw samen en dat bracht een akkoord voor één jaar met optie voort. Fernandez wou zelf niet langer tekenen om geen gemakzucht te creëren. Ondertussen heeft Gent het nieuws officieel gemaakt.

"Het is raar, maar vandaag ben ik een beetje zenuwachtig. Voor mij is dit een heel gelukkige dag en ik wil iedereen daarvoor bedanken. De onderhandelingen waren een proces van enkele weken, maar dat ging vlot want bij elke bijeenkomst voelde ik dat we allemaal in dezelfde richting dachten. Ik moet mij ergens goed voelen om mij 24u/dag hard voor een club te kunnen inzetten en dat is hier absoluut het geval", vertelt Fernandez op de website van de club.

En Fernandez heeft al plannen. "Om een seizoen als het huidige te vermijden, gaan we dan ook nu al het volgende seizoen beginnen plannen. Ik ben mij er bewust van dat KAA Gent niet dezelfde middelen heeft als andere topclubs in België, maar het positieve project van het nieuwe stadion maakt dat ik samen met de club met veel zin in dit nieuwe avontuur stap."ciële mogelijkheden uitgelegd en hij aanvaardt dat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties