"Custers is in een zwart gat gevallen"

Frank Deckers
| 3 reacties
"Custers is in een zwart gat gevallen"
Foto: © SC

Theo Custers is voorgekomen in verband met het verzet tegen het vonnis tot 8 maanden cel voor het niet betalen van alimentatie aan zijn ex-vrouw. "Mijn cliënt was een firmament in het Belgische voetbal, maar nadien is hij in het fameuze zwarte gat gevallen", zei zijn advocaat.

In 1998 moest de ex-keeperstrainer van de Rode Duivels 10.000 Belgische frank betalen aan zijn voormalige echtgenote. “Daar heeft hij nog niets van betaald, het gaat hier dus om manifeste onwil”, zei de advocaat van zijn ex-vrouw in de rechtbank. “Custers is nog lange tijd actief geweest in het Belgische voetbal. Het is dus totaal ongeloofwaardig dat hij overal als vrijwilliger aan de slag is gegaan. Mijn cliënte werd geconfronteerd met zijn belastingschulden”, aldus de raadsman van de tegenpartij.

De advocaat van Custers zei echter dat zijn loon bij de Belgische voetbalbond in beslag werd genomen en dat de ex-keeper dus geen alimentatie kon betalen. Bij Sporting Hasselt werkte hij als vriendendienst voor Stijn Stijnen. Momenteel is hij zijn leven op orde aan het zetten en er wordt een procedure van schuldbemiddeling opgestart.

De schuld van Custers aan zijn ex bedraagt momenteel 38.000 euro. In januari werd hij nog veroordeeld tot 8 maanden cel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties