Reactie Montolivo: "Uitstekende Balotelli"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Montolivo: "Uitstekende Balotelli"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli lijkt sinds zijn overgang naar AC Milan wel herboren. De aanvaller scoort aan de lopende band in de Italiaanse competitie. Ook gisteravond kroonde de spits zich tot de held van Italië.

Balotelli scoorde beide doelpunten in de WK-kwalificatiewedstrijd op bezoek bij Malta. De Italiaan met Ghanese roots benutte een strafschop en scoorde met een knappe plaatsbal. Zijn ploeggenoot bij Milan en de nationale ploeg, Riccardo Montolivo, heeft niets dan lof voor de aanvaller.

“Ik denk dat Mario ondertussen heeft ingezien welke kwaliteiten hij bezit. Hij laat zich niet meer provoceren en heeft de laatste tijd enorm indruk gemaakt. Ik hoop dat hij op deze manier blijft doorgaan. Hij is ons aanspeelpunt in de voorhoede. Of we hem nu goed aanspelen of niet, hij kan altijd wel iets aanvangen met de bal”, besluit de Italiaanse middenvelder.

Balotelli scoorde sinds zijn overgang naar Milan al zeven doelpunten in zes wedstrijden. Ook bij de nationale ploeg was hij de voorbije twee wedstrijden in bloedvorm. ‘Super Mario’ scoorde drie doelpunten in twee interlands.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties