Bayern heeft Kompany op de radar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
Bayern heeft Kompany op de radar
Foto: © SC

Bayern München houdt de situatie van Vincent Kompany bij Manchester City in de gaten. Het zou niet meer boteren tussen de Rode Duivel en coach Mancini. Daar zou de Duitse grootmacht gebruik willen van maken om hem naar de Allianz Arena te halen. Dat weet Goal.com.

Kompany haalde zich de woede van Mancini op de hals door aan de aftrap te verschijnen in de thuiswedstrijd van de Rode Duivels tegen Macedonië. De Italiaanse oefenmeester vond het niet kunnen dat zijn kapitein meteen de negentig minuten volmaakte bij de nationale ploeg terwijl hij nog maar net opnieuw fit was.

Sindsdien lijkt het van kwaad naar erger te gaan tussen ‘Vince The Prince’ en Mancini. Na zijn vervanging afgelopen weekend, gunde Kompany zijn coach geen blik. Dat voedt de speculaties voor een vertrek van de Belg bij City.

Of het ook effectief tot een transfer komt voor Kompany, is nog maar de vraag. De 26-jarige verdediger trouwde in 2011 met de Engelse Carla en gaf onlangs ook aan dat zijn werk bij City nog niet af is.

Bayern München zou echter op zoek zijn naar een nieuwe centrale verdediger met voetballende kwaliteiten. Pep Guardiola, die volgend seizoen het roer overneemt in de Allianz Arena, is al langer een bewonderaar van Kompany en zou hem maar wat graag naar Duitsland halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties