Guardiola: "Barça? Een gesloten boek"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Guardiola: "Barça? Een gesloten boek"
Foto: © SC

Josep Guardiola gaat komend seizoen aan de slag bij Bayern München, het team dat woensdagavond FC Barcelona uit de Champions League knikkerde. De Spanjaard kwam nog eens terug op zijn tijd bij Barça.

De Spaanse oefenmeester was voor zijn sabbatjaar vier seizoenen lang aan de slag bij Barcelona en behaalde er het ene succes na het andere. Dit jaar laste hij een sabbatjaar in, maar volgend seizoen gaat Guardiola er opnieuw keihard tegenaan bij Bayern.

Een terugkeer naar Barcelona zit er niet echt in. “Of ik op een dag terugkeer naar Barcelona? Dat is een gesloten boek”, vertelde Guardiola tijdens een bijeenkomst in Buenos Aires. “Ik had wel een geweldige periode bij Barça.”

Maar net als in het leven, zie je het levenslicht, groei je op en word je volwassen. Het is voorbij”, aldus Guardiola. “Ik was er gelukkig en had er een geweldige relatie met de spelers. Het is echter beter als je zelf bepaalt dat het genoeg is, vooraleer anderen dat voor je doen”, besluit de toekomstige coach van Bayern München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties