Speelt Casillas voor Spanje op Confederations Cup?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Speelt Casillas voor Spanje op Confederations Cup?
Foto: © SC

In juni start met de Confederations Cup de generale repetitie op het WK van volgend jaar in Brazilië. In Spanje vraagt menig voetbalfan zich af wie onder de lat zal staan tijdens dat toernooi.

Iker Casillas is al jarenlang de nummer één en aanvoerder van het Spaanse nationale elftal. San Iker pakte de afgelopen jaren met La Furia Roja twee Europese - en één wereldtitel. De goalie is bij Real Madrid echter verbannen naar de bank. In Spanje maakt men zich nu al zorgen over wie Vicente Del Bosque tijdens de Confederations Cup tussen de palen zal zetten.

“Del Bosque moet beslissen of Casillas al dan niet speelt”, aldus José Molina in Marca. “Al is het natuurlijk geen goede zaak dat Casillas de laatste maanden amper aan spelen toekomt. Ook dat kan een invloed hebben op het nationale elftal.”

“Iker is een monument bij Real”, besluit de ex-doelman van onder andere Valencia en Deportiva La Coruña. “Het is dan ook raar dat hij niet speelt. Maar we mogen de omstandigheden niet uit het oog verliezen. Casillas kampte met een blessure en Diego Lopez doet het uitstekend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties