Dames Haasdonk kunnen tevreden zijn

Fabian Morren
| 0 reacties
Dames Haasdonk kunnen tevreden zijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen besloot de club Haasdonk om met een damesploeg te beginnen en het gaat de dames van HRS Haasdonk goed voor de wind.

In hun 1ste seizoen werden de dames 2e in 3e prov en kregen daardoor promotie naar 2e prov. In hun 1ste jaar in 2e prov werden de dames 4e met de beste verdediging uit de reeks(maar 28doelpunten tegen, de volgende ploeg had 8 doelpunten meer binnen), door het wegvallen van een aantal ploegen in 1ste prov stijgen de rood-witte uit Poerdam nu naar 1ste prov.

Toch een opvallende prestatie als je weet dat er zelfs dames bij zijn die pas beginnen te voetballen. Toch hebben we niet het maximale rendement uit deze ploeg kunnen halen door een aantal blessures van belangrijke speelsters.

Hoe dan ook kan de club zeer trots zijn op de prestaties van hun damesteam. 2 jaar bestaan en 2 jaar na elkaar promoveren is een knappe prestatie.

Hopelijk wordt het voor de ploeg geen vergiftigt geschenk want qua kwaliteit en bestuursstructuur moeten ze nog veel stappen maken, wat ook wel logisch is als je nog maar 2seizoenen bestaat. Een geruststelling is dat er toch al meer stabiliteit en discipline is gekomen waardoor die stappen iets vlotter gemaakt zouden moeten worden.

Door de iets of wat onverwachte promotie zijn de dames nog op zoek naar versterking voor volgend seizoen. De ploeg kan momenteel geen grote tegenslagen opvangen qua spelers. Contact kan je altijd opnemen via de website van Haasdonk: www.hrsh.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties