"Het Antwerps voetbalhart bloedt"

Fabian Morren
| 253 reacties
"Het Antwerps voetbalhart bloedt"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Al de heisa rond het Antwerpse voetbal maakt de supporters van Antwerp FC woest. Ze plannen op 27 mei dan ook een manifestatie. Een optocht richting de gemeenteraad.

Om 18.15 uur zullen de fans van Antwerp vertrekken op de Groenplaats. Van daaruit zullen ze richting grote markt in Antwerpen gaan. Daar begint om 19 uur de gemeenteraad.

De supporters van Antwerp zijn boos, zeer boos. "Dezer dagen is het nog maar eens duidelijk geworden in wat voor een perverse politieke en bedrijfswereld we zitten", luidt het. "Het uitlekken van het nieuws dat er al vergevorderde gesprekken zijn om een club van buiten Antwerpen te laten verhuizen naar onze koekestad deed ons Antwerps voetbalhart bloeden."

"Dat deze club ook nog eens het geld zou krijgen dat was voorzien om een gloednieuw stadion te bouwen voor respectievelijk Royal Antwerp FC en Beerschot AC, is gewoon onvoorstelbaar. Deze nieuwe mokerslag voor de Antwerpenaar en zijn geliefde voetbal clubs is er één te veel! Dat het stadsbestuur liever twee traditieclubs ziet verdwijnen daar hebben wij geen woorden voor."

"Antwerp leeft, meer dan ooit. Daarom alle Antwerp fans en Antwerpse voetbal liefhebbers verenig ons en laat zien dat wij dit niet pikken. De toekomst van het Antwerpse voetbal ligt in Antwerpen en nergens anders. Maandag 27 mei aanstaande om 19 uur is het gemeenteraad en dit is een uitgelezen kans om ons aan heel de Antwerpse politiek te laten horen. We moeten niet met 200 zijn maar met 10.000! Tot dan: wij roepen op voor een waardige manifestatie", klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties