Reactie Kage: "Liet de rechtsback lopen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Kage: "Liet de rechtsback lopen"
Foto: © SC

Hervé Kage zorgde met een flitstende actie in de tweede helft voor de assist voor het doelpunt van Ilombe Mboyo. Op dat moment stond hij tegen een nieuwe rechterflank van Standard.

Sander De Graeve in Gent

Voor de rust had Gent het niet makkelijk. "In de eerste helft moest ik vooral naar binnen snijden, daar liep het echter te vol. Na de rust kwam Kage ook zelf beter uit de verf. "De trainer paste mijn rol aan zodat ik meer als een echte flankspeler ging spelen."

Kage zette met een mooie actie de goal van Mboyo op. Hij stond op dat moment tegen een nagelnieuwe rechterflank van Standard met invallers Koç en Nego. "Dat is een voordeel, ja. Het was ook een jonge speler die graag naar voor trok. Ik nam het risico om hem eens niet te volgen, dat draaide goed uit."

"We hebben nu nog een hele weg te gaan. Daar in Standard kan het echt spoken. Het is nog altijd 50/50. Als we snel scoren, maken we 70 procent kans." In het Ottenstadion spookte het ook vanavond, de fans liepen na de wedstrijd collectief het veld op om het stadion uit te wuiven. "Het is helemaal anders dan de vorige wedstrijden. De supporters hebben ons echt gesteund van het begin tot het eind. Dat zorgde voor een fantastische sfeer. Het is de eerste keer dat ik dit in Gent meemaak. Zo konden we echt diep in onze reserves gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties